(Android/iOS) 2 Player games : the Challenge limitsiz tokenləri kodlayır
Feb 11, 2022 9:30:14 GMT -5
Post by alurpepbemil on Feb 11, 2022 9:30:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 2 Player games : the Challenge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz tokenləri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ 2 Player games : the Challenge 2022 version ▞▞▞
MƏN BUNA NIFRAT EDİRƏM. AI çox yaxşıdır! Onun op! Əsasən çox sürətli reaksiya və 6-cı duyğuya sahibdir! O, dərhal pulu ələ keçirə bilər! Səhv etdiyinizi düzəldin.
Yeni rəng sxemi və ağ tema çox kəskindir və göz ağrıdır. Yeni görünüş yeniləməsinə nifrət etdim. Köhnə rənglər çox gözəldi. Zəhmət olmasa geri gətirin.
Bu, həqiqətən çox gözəl oyundur, mən və qohumlarım onu çox sevirlər və ən xoşuma gələn şey şəbəkəsiz də işləməsidir. Baxmayaraq ki, başqalarının qeyd etdiyi kimi, ona gətirilən yeniləmələrlə bağlı bəzi problemlər var.. amma yenə də edilən səyləri qiymətləndirin =)
Bu, yaxşı proqramdır, lakin bir problem, necə vərəqdə futbol oynamaqdır
Modern Ops: Gun Shooting Games Action pmp
Çox pis oyun, çünki sərt rejim nəzarətimizi dayandırır
Çox eladı superdi məncə bu oyunu yükləyin👍👍👍👌👌👌
Bu proqramda çoxlu oyunlar var və bu iki oyunçu oyunu çox əyləncəlidir və mən onu çox bəyəndim😊👏
Yaxşı, əksər hallarda yaxşı 2 oyunçu oyunudur, lakin kompüterə qarşı şahmat oynayarkən onun yoxlanışda və ya yoxlama yoldaşını tanıya bilmir. Çox bezdirici. Necə qalib gəlirsən?
ƏLA oyundu.♡♡54%
Bu, dünyanın ən pis oyunudur! Mümkün olsaydı, ona 0 ulduz verərdim!
Komputer oyunda cox professionaldir her hansi bir qeder gelende birden oraya fırlanir az dayansa da cox israf edir
Mən bu oyunu sevirəm, çünki onun həm 1 oyun, həm də 2 oyun variantı var. Bundan əlavə, daha az əlavələr var
Description 2 Player games : the Challenge · Ping Pong Move the racket with your finger and challenge your friends! · Spinners War Push your opponent off the
Yaxşı amma reklam məni dəli edir
Bu oyun çox əyləncəlidir, səyahət etmək üçün çox əyləncəli bir oyundur və ya internetiniz olmadıqda cansıxıcı ola bilməzsiniz, çünki 20-dən çox oyun var, çox əyləncəlidir
Daha yaxşı ola bilər. Reklam sayı yaxşıdır
Əyləncəlidir, həqiqətən də əyləncəlidir, məncə cəmi 5 oyun var, amma 15-ə yaxın oyun var və sənət və animasiya sadə olsa belə, yenə də yaxşıdır
👌👍
Çox maraqlı oyun
Hey uşaqlar, bu çox yaxşı oyundur, iki üzvün oynaya biləcəyi daha çox oyun var, həqiqətən yaxşıdır👍
Əla oyun. Oynamaq əyləncəlidir. Təxminən 3-4 aydır deyirlər ki, yeni oyun hazırlayırlar. Zəhmət olmasa yeni oyunu əlavə edin
Lütfən, bu oyunda daha çox mövzu edə bilərsiniz və bu oyunu bəyənirəm. Mən əkiz bacım Naraşa ilə oynayıram. Çox əyləncəlidir. Mən bu 3 ★★★ başlanğıc verdim. Mənim üçün real oyundur. Lütfən, bu tip oyunları daha çox edin. Kimdən............ Natasha 💌
Siz bir oyun oynayırsınız və dərhal sonra 40 saniyəlik reklamı izləməli olursunuz (onu tıklaya bilməzsiniz 🙄😑). Məcburi reklam funksiyasının nə qədər sinir bozucu/iyrənc olduğuna görə silmək məcburiyyətində qaldım
İstənilən oyunda qalib gəlmək şansınız 45-55-dir. Minioyunların çoxunun sadəcə olaraq heç bir fizikası yoxdur.
Bu oyun vaxt keçmək üçün yaxşıdır
Cox gozel oyundur👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
BOT NECƏ BU QƏDƏR SÜRƏTLİDİR BU MƏNİM OYNADIĞIM ƏN PİS OYNADIM!!
Möhtəşəm oyun 😊😊😊😊Bu qədər oyun olacağını düşünməmişdim (42 oyun) və hamısı hər kəs üçün uyğundur ....... çox reklam yoxdur ki, bu da ən yaxşı hissəsidir və siz bunu oynaya bilərsiniz. həm tək, həm də partnyorla oyun.... ona görə də mən mütləq sizə ən azı bir dəfə bunu yerinə yetirməyi tövsiyə edirəm....... və əgər qardaşınız və ya bacınız varsa, bu oyun onlarla oynaya biləcəyiniz ən yaxşı oyundur. ...... mən və qardaşım həmişə bollinq oyunu oynayırıq və vaxtın nə qədər sürətlə keçdiyini belə bilmirik
2 Player games : the Challenge Arkada cgms
Mən bu oyunu son 5,6 aydır oynayıram və çox xoşuma gəldi, amma bir problemim var ki, çox əlavələr var.
Mən bu oyunu kiçik bacımla oynamağı xoşlayıram, mən qızam
Burada çoxlu yaxşı oyunlar var. Mən aşağıya doğru sürüşdüm və reklamları silmək üçün bir dollar gördüm. Ancaq bütün oyunları sınadıqdan sonra 2.79 yaxşı oyuna yüksəldi
2 Player games : the Challenge Arcade zkb
Bu oyun axmaqdır? Bu oyun o qədər qəzəblidir ki, həmişə qalib gəlir və mən həmişə məğlub oluram.
Cox pis oyundu sildim
Yaxşı, çox uzun uzun uzun uzun uzun və uzun, hələ çox uzun ... vaxtdan sonra yeni oyun yoxdur.
stess induksiya. digər proqramın əksinə. tək oyunçu nəzarəti kompüterlə rəqabət edə bilməz, kompüter spinneri nokauta getməyə məhəl qoymur.
Mən onu həqiqətən sevirəm və mənim ən yaxşı dostum onu sevir və robotun özü də ağıllıdır.
2 Player games : the Challenge Arcade hppu
2 oyunçu rejimində oynadığımız zaman hovuzda İstehsalat Proqramlaşdırma qüsuru var. Oyun həm rəqibə, həm də mənim öz rəngimə zərbə vurmaq üçün səhv əmr verir
2 Player games : the Challenge stats - Users & downloads analytics, 2 Player games : the Challenge competitors and market share, daily & historical ranking
İt oğlu
Bu, belə əsəbi bir oyundur. Mən sadəcə nifrət edirəm. Mən onu silməyə gedirəm. Bu oyundan həqiqətən məyus oldum. Bu oyuna 1 ulduz verəcəyəm. Zəhmət olmasa bu oyunu təkmilləşdirin. Təşəkkürlər! 😊
2 Player games the Challenge
2 Player games : the Challenge Trò chơi điện tử przy
Çox əyləncəlidirlər, onların çoxlu oyunları var və daha çoxunu etməyə davam edirlər
Bunu beş ulduzla qiymətləndirərdim, amma stolüstü tennis oyunu işləmir Mən stolüstü tennisi sevirəm, yəqin ki, xoşunuza gəlir, bəli, yaxşı işləyir, stolüstü tennis topunu vurduğum yerdə belə bir nasazlıq var, amma əslində ona dəymir və sonra onu itirirəm. oyun bu axmaq səhvi düzəldin və ya bir müştəri ilə vidalaşın, hətta bir şey almaq fikrində idim.
Gözəl oyun🎮 amma o qədər çox reklam var
var
Bu yaxşı oyundur, lakin 3 yaşlı uşaq üçün bir az çətindir. Buna görə ona yalnız 3 ulduz verdim, lakin bu oyunu edən kişi və ya qadın belə maraqlı oyunlar yaratmağa çalışır. Bilirəm ki, bir gün o, hit oyunu edəcək və uğur qazanacaq.
Bu zəhmli oyundur, lakin qrafika o qədər də yaxşı deyil, əgər onu yaxşılaşdıra bilsəniz, heyrətamiz olacaq, təşəkkür edirəm