Post by alurpepbemil on Feb 11, 2022 9:42:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pontot kódol ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Old school Sonic játék, HD grafika.
Néha összeomlik
Sonic 4™ Episode I Arcade iahs
Fehér fény, majd összeomlik. Viszlát elköltött pénz. 4 évvel később ez a játék végre működik a Galaxy S7 Edge-en.
Jól néz ki és jól játszik. Csak az a csalódás, hogy a kezelőszervek kissé bonyolultak lehetnek. De még mindig nagyszerű játék 4 csillagos
Nem ér 2,99-et Beindítottam és láttam egy üzenetet, hogy régebbi android verzióhoz készült. Nem érdemes játszani, hacsak nincsenek nosztalgikus emlékeid róla. De nem nekem van optimalizálva, így visszakaptam a visszatérítést. 2 csillag a potenciálért, ha az újabb telefonokra optimalizálják, és ingyenes, mint a 2. epizód
Imádom a retro játékokat, a grafika hű a sonic franchise-hoz. A játék vezérlőpultja túl kicsi ahhoz, hogy működőképes legyen. Ha frissítik ezt a játékot egy nagyobb, használhatóbb vezérlőpulttal, annak 5 csillaga lesz, különben nagyjából pénzkidobás, mint most.
Elérhető eszközök: Mobiltelefonok, Android, táblagépek . HTML5-en kifejlesztett, és minden számítógépen és telefonon működik - teljes képernyős játék
SONIC THE HEDGEHOG™ 4 Episode I | Xbox
Szeretem és ajánlom ezt a játékot. Aggódtam a rossz értékelések miatt, amelyek vezérlési problémákkal jártak, de a vezérlők jól működnek. Egyetértek azzal, hogy a Sonic lágyabban mozoghatna, de a kezelőszervek pontosak, ami számomra csak a fontos. Én sem találom túl nehéznek. Két dollárért tényleg nem tévedhetsz.
Játék Tic Tac Toe Mania · Játssz ingyen online - FGB - free ...
Külső vezérlőt csatlakoztattam a telefonomhoz, és a d pad működik, de nincs lehetőség az ugrás gomb leképezésére. Könnyen javítható, szóval valaki rendbe rakja? Kösz
Tedd szórakoztatóbbá és elérhetőbbé
Csak távolítsa el az összes kiszolgálóról, mivel nyilvánvalóan szereted letépni az ügyfeleket. Csak nézd meg, hány sega játékot vettem Androidra. SOHA TOBBET!!!
Válasszon egy lehetőséget, hogy a joystickot nagyobbra állítsa.
Here is where I do gameplay videos and playthroughs of various games, such as Sonic The Hedgehog, Resident Evil, Kingdom Heart.. Sega Sonic Generations Xbox
Nem tudom BEFEJEZNI AZ 5. SPECIÁLIS SZAKASZT LEHETETLEN sega miért csináltad olyan nehézzé és a billentése bs hogy miért szuper a játék a gyorsasági szakaszok mellett de istenem a telefonom megrepedt mert annyira tomboltam kérlek javítsd ki tudom ne nézz ugyanúgy erre a játékra
Sonic 4™ Episode I 아케이드 gbcr
Nem ez a legrosszabb játék, amit játszottam. Ez egyszerűen nem szórakoztató. Egyáltalán. A grafika hihetetlenül rossz. Nem akarok rossz véleményt hagyni. Egyszerűen úgy érzem, muszáj, mert egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy megszeressem ezt a játékot.
Ahogy sokan mondták, ez a legutóbbi operációs rendszer frissítés óta teljesen lejátszhatatlan. Lehet, hogy a Segát nem érdekli, mivel már megkapták a pénzüket, de nem vagyok hajlandó megvenni a 2. részt, amíg meg nem javítják
Dictators : No Peace Симулационни nhbv
Nem indulel
Itt van, végre rendesen működik. Ami még jobbá tehetné, az az egyszerű GamePad támogatás hozzáadása, mint a Sonic 4 Episode II. Nem hiába vettem ezeket a PlaySEGA kontrollereket Európából, tudod! Köszönöm srácok a frissítést, most már a labda tetején vagy! Csak így tovább!
WOW A GRAFIKA MENŐ
Imádom, de kicsit nehéz, de imádom, mert ha nehéz, akkor folytathatod ezt a csodálatos játékot 🤳
Sonic 4™ Episode I Arcade iahs
Annyira szeretem a sonic-ot, csak így tovább sega társaság
DSC1616 - demo web shop
A legrosszabb játék valaha
Ez a játék sokkal több gyűlöletet kap, mint kellene. Szerintem kiváló.
Ez a játék csodálatos! Végigjátszottam az egész játékomat, és a játék sokat utalt a klasszikus trilógiára. Imádtam az újratervezett gyorsasági szakaszokat a dönthető vezérlőkkel. Az egyetlen problémám az volt, hogy nem tudtad beállítani a gomb méretét, néha kicsit kellemetlen volt. Javaslom ennek a játéknak a megvásárlását. Megéri a 3 dollárt.
A játék egyszerűen nem fut megfelelően a pajzsos táblagépen. Egyáltalán látom az ellenségeket, és úgy néz ki, mintha állandóan lebegnék
Spórolj meg 48%-ot a(z) Sonic-Alpha Complete Pack árából a ...
Befejezte a játékot. A fejlesztőknek finomítaniuk kell a vezérlőket. Az utolsó főnököt nagyon nehéz legyőzni ezzel a vezérlővel.
Fizettem ezért a játékért, és egyáltalán nem működik az új LG Leon LTE telefonon, amely a legújabb legfrissebb Android telefon. Nem vagyok elégedett, kérem, javítsa meg ezt az alkalmazást, csak üres képernyőt mutat, és egyáltalán nem játszik le!👎👎😡😡
Ez óriási sértés a klasszikus sonic rajongók számára.
Ez a játék rendben van
Sonic elveszti minden lendületét, amikor gurul, és lomhának érzi magát. A D pad túl kicsi az s4-emen, ami megnehezíti a megfelelő irányba való mozgást. Sokkal jobb lehetett volna, ha 5 csillagot adott volna, ha ezekre a bosszantó problémákra lenne szükség
Lollipop eszközökön ez a játék még a Sega képernyőjéig sem jut el. A támogatás teljesen használhatatlan mind ehhez a játékhoz, mind az Episode II-hez. Ez nagyon rossz ízt hagy a számban, bármiért, amit a Sega önmagában csinál.
PC játék Sonic The Hedgehog 4 Episode 2 - PC DIGITAL ... Anyag: felsőrész - textil belső - 100% textil talprész - UltrATAC™ cipőbetét - 100% szintetikus
Az egyetlen jó benne, hogy csatlakoztatható a 2. epizódhoz
Nem veszi figyelembe a Google Play 48 órán belüli visszatérítését