Post by alurpepbemil on Feb 11, 2022 9:48:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú body ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Problémy s výkonom na S9, konkrétne iba pri použití oboch dotykových vstupov súčasne. Framerate okamžite utrpí v momente, keď sa obidva palce dotknú mojej obrazovky. Pred touto aktualizáciou to nikdy nebol problém, nedá sa hrať. Všetky ostatné aplikácie sú zatvorené a väčšina z nich nemá zapnuté žiadne obnovenie na pozadí.
Prosím dajte mi 5 000 gemov lebo ja som smutný lebo mne sa vôbec nedary ďakujem ale viem že mi nedáte😭😭😭😭😭
Naozaj zábavná hra, veľa môžem povedať, že nesedí, vidím veľa ľudí, ktorí sa sťažujú, že chcú drahokamy, ale páči sa mi, že musíte pracovať na žetónoch, aby ste ich získali teraz, a teším sa na ďalšie aktualizácie, ako boli tie minulé
Neviditeľnosť: Aktualizoval som poslednú aktualizáciu a teraz je horná polovica obrazovky neviditeľná, opravte to, prosím, nehrateľné.
Brawl Stars Action jyg
Neznášam tu hru každý tam TIMUJE a keď idem hrať nejaké podujatie tak mi tam dá botov ale proti mne majú tipci 25k trofej 20k ...
Je to skvelá hra a nemusíte ani platiť peniaze, aby ste mohli poraziť ľudí, ktorí na túto hru veľa minuli, každý bitkár je jedinečný a má rôzne špeciality a útoky.
Milujem tieto hry, ale to, ako vás spája s inými ľuďmi, nedáva zmysel. Malo by byť založené na oboch, trofejách aj sile.
Najlepšia hra na svete
Najs hra len su tam taky afkeri a slabkovia
ak som nevyhral jednu hru, tak som hotový s kliešťami, ktoré sú robotmi a ľuďmi, ktorí sú na úrovni 7 alebo 1, zatiaľ čo ja mám úroveň 10, ako to myslíš, aspoň to oprav a táto hra sa mi páči, ale aspoň to opravím pretože som nezískal žiadne výhry na tekvicovom podujatí a môžem vám sľúbiť, že kto to číta, nerobte náhodné náhody, hrajú s vami aj ľudia, ktorí sú dobrí v tejto hre, pretože mi dali ľudí, ktorí len chcú, aby som prehral a ja Aj ja sa snažím vyhrať.
Táto hra bola zo začiatku zábavná, ale potom sa stala časovo náročnou a každá hra, ktorú som kedy hral, mala viac ako 15 000 trofejí, boli tímy za tímom za tímom a už bolo takmer nemožné si to užiť. Alebo ako chytenie drahokamu a vaši spoluhráči sa rozzúria a prestanú po jednom zlom zatlačení a je to otravné a rozhorčujúce. Táto hra bola zo začiatku zábavná a pre mňa sa stala zbytočnou a nevkusnou pre členov tímu, odvykajúcich sa hry a celkovú neprehľadnosť.
カーレースオフラインゲーム - 車の運転ゲーム レース erg
Hra je v poriadku, ale je tu pár vecí, ktoré chcem povedať, ako prvé je to o MIKROTRANSAKCIÁCH, ak chcete dobrých bitkárov (hrateľné postavy), musíte investovať veľa peňazí alebo veľa času. Druhá myšlienka je, že hra sa bude veľmi opakovať, takže po čase začne nudiť. Butt hra dostáva veľa vylepšení a hra stále funguje.
Nepáči sa mi hodnotiaci systém, zápasy sa mi zdajú ľahké a herný režim brawl ball, nepáči sa mi, že jediná vec, ktorú môžete urobiť, je skórovať dvakrát a vyhrať, ale hra je zábavná a existuje dôvod používať iných výtržníkov, ale mal som problém s chybou, pri ktorej sa to pred načítaním dostalo len na 92 %, reklama ma nikdy ani nedostala do hry, skúšal som viackrát otvoriť a znova otvoriť hru a reštartovať telefón, adn dokonca skúsil vymazať a znova stiahnuť hru, nič z toho nefungovalo.
Mám pocit, že postavy majú v tejto hre trochu rôznorodú "rovnováhu", čo znemožňuje hrať, pokiaľ nemáte väčšinu z nich na hranie.
Dobrá hra má dobrú reklamu a keď sa pridala sezóna ma to začalo hnevať
Nesťahujte túto hru. Neustále hráte proti počítačom a keď sa blížite k vyššej úrovni, je veľmi ťažké prekonať tento míľnik. Úmyselné zničenie vášho záujmu. Práve vydali nového bitkára dostupného o 7 dní, ale nejako neustále hrám proti úplným tímom nových nevydaných bitkárov.
Bol som súčasťou klanu číslo jedna, kým iné klany nezaplatili za ďalšie lístky a neprešli okolo nás. Celá mechanika Golden lístkov ničí funkciu klanu. Maximalizovať bitkára to tiež stálo absurdné množstvo bodov sily, čo teraz dáva hráčom, ktorí platia veľa peňazí, ešte väčšiu výhodu
Hranie tejto hry je celkom zábavné, až na to, že musíte stráviť strašne dlhý čas, aby ste lámali veci s obmedzeným množstvom času. Zápasy s hráčmi môžu byť tiež niekedy neférové, či už ide o to, že ľahko vyhrávam alebo prehrávam s priateľom alebo bez neho. Okrem toho všetkého je táto hra zábavná.
Nič tam nefunguje njesu tam brawl voči Q
Rovnako ako iOS má Game Center a Android Google Play Games, ... nájdeme: Brawl Stars, Clash Royale, Boom Beach, Clash of Clans a Hay Day.
Dobra hra ale treba poriadni ubgrate aby zasa ozila
Brawl Stars Android / iPhone. Hľadáte hru, ktorú si v mobile môžete zahrať s priateľmi? Ak áno, tak táto hra je pre vás.
Nechápte ma zle, myslím si, že je to stále jedna z najlepších aplikácií v obchode Playstore, ale hra sa začína veľmi vyplácať za víťazstvo, napríklad ak odomknete brawer a hneď ho nevyťažíte, 9/10-krát sa nedajú hrať. A nepomáha ani to, že supercela zvyčajne podporuje iba hviezdne schopnosti a gafgety, takže ak ste ochotní zaplatiť pár dolárov za hru s aplikáciou, buďte mojim hosťom, ďalší problém, ktorý s touto hrou mám, je že ako 7/10 krát je to hra o to, kto má najväčšieho idiota. Ale môže to byť zábava :3
ඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩාඩඩාඩාඩාඩාඩ
V poho hra ale prestalo to niak fungovat nejde mi hrat proti hracom a sa mi to donekonecna nacitava
Hra je velmi zla je to uz pre deti
Najhoršia hra na svete😡😡😡😡😡😡😡😣😣😣😡😡😡😡😡😡😡😖😖😡😡😖😡😡😡😡😡😣😣😣😡😡😡😡😡😡😡😖😖😡😡😖😡😡😡😡😖😡😡😖😡
Skvelá hra.
Milujte skutočnú hru. Malo by to byť na Xboxe, ale dohadzovanie je nanič. Môžete hrať iba sólo, aby ste získali trofeje po získaní 500, pretože vaši spoluhráči v 3v3 hru vyhodia alebo nehrajú vôbec... Mám o tom video dôkaz a po vložení 500$ plus do tejto hry musím skončiť. Sólo je veľmi nudné a celkový matchmaking je takým sklamaním. Už sa to neoplatí sťahovať.
Brawl Stars Akcija xja
Je to navždy najlepšia hra! 1000000/10 Ale.... Môžete aktualizovať obchodovaním? Plsssss! Naozaj chcem obchodovať môjmu priateľovi, ale nemôžem!!! Plsss urobte tú aktualizáciu plssssssss CHLAPI POVEDZTE ,,Urobte TÚ AKTUALIZÁCIU"
Úprimne povedané, táto hra by získala 5-hviezdičkovú recenziu. Dal som mu 3 hviezdičky, pretože je smiešne a drahé, kým sa maximálne vyťaží účet, stále sa mi objavujú zlé náhody, veľkým problémom je oneskorenie, krabice musia hádzať viac mincí, tvorcovia máp odpadu a skutočnosť, že existuje limit šťastie pri otváraní boxov celkovo si hra vyžaduje veľa vylepšení, ale je to dobrá hra
Super hra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤪🤪🤪
Najnovšia aktualizácia berie z hry všetku zábavu. Legendárny drop rate obmedzený, Brawlers musia byť remaxované, prevody sú zbytočné a riedia hru. Od spustenia som pravdepodobne minul viac ako 100 dolárov a teraz odinštalujem. Hrozné nápady a očividný pokus o získanie peňazí.
Túto hru hrám už pár rokov a musím povedať, že je to celkom dobrá hra. Smer, ktorým sa to uberá, však nie je dobrý, pretože pridáva príliš veľa postáv a bude príliš šialený. Prial by som si, aby nepridali také mqny postavy, ako to urobili, a nepáčilo sa mi, ako urobili bitku kopírovaním iných hier, ako je Fortnite.
Orochi Edgar and Colette CUTEEEE!!!!! Brawl Stars Art в 2021 г
Milujem túto hru ale nová aktualizácia ju práve zničila!!!! Závady v hre sú také zlé, že nemôžem hrať! Prosím, opravte to čo najskôr. Rád by som pokračoval v hraní, ale nemôžem to opraviť.
Dobrá hra ale už nudná
Hra je veľmi zábavná Túto hru veľmi odporúčam, je to hra 3v3 s viac ako 50 bitkármi (postavami), všetci majú rôzne schopnosti. Nemôžem sa dočkať, až uvidím úžasné veci, ktoré spraví supercela Som tu od roku 2018, túto hru tak veľmi milujem naozaj odporúčam.
Jeho PTW hovorí ako osoba viac ako 25 trofejí. Nikdy by ste nemali ísť za osobou s rovnakým charakterom a keďže zaplatil, mal by vyložiť svoj klip a mať viac nazvyš. Tak veľmi potrebuje rovnováhu. Po rokoch hrania môžem skonštatovať, že najmä s novou aktualizáciou je táto hra ptw. Neočakávajte, že sa hrateľnosť zlepší, najmä preto, že vďaka novému patchu bude trvať roky, kým vyťažíte svoje znaky, a ja sa stretávam s ľuďmi, ktorí skutočne zaplatili...
Milujem brawl stars a jednoduchú a rýchlu hru. Jedna vec, ktorá by sa mi páčila, je viac udalostí na získanie vzhľadov a jednoduchšie udalosti. Vyhrať podujatie je naozaj ťažké. Tiež si myslím, že pridanie funkcie pozvania pre klub (klepnutím na priateľa) bez skopírovania odkazu by bolo pekné, keďže klubové vojny sú teraz vecou.